A Microsoft saját mesterséges intelligenciájával akarja legyőzni a Google-t

2023. február 08.
48.0671
csirkee profilja, adatai
csirkee
Megérkeztünk a mesterséges intelligencia háborújának a kapujába, ugyanis ChatGPT tavaly novemberi elindulása óta egyre több nagy vállalat igyekszik AI-jal felturbózni szoftverét, a Google saját chatbot fejlesztésével igyekszik ebbe betörni, és most a Microsoft is erre készül.

Az éjszaka folyamán tartott egy sajtóeseményt Bill Gates vállalata, ahol Satya Nadella, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy teljesen megújul a Bing keresőjük, a felhasználók két féle képen is kereshetnek majd. Választhatják a hagyományos keresés, de választhatják a Bing chatbotján keresztüli adatgyűjtés is.

Az új Bing állítólag képes lesz a közelmúlt eseményeiről híreket lekérdezni. Az esemény során megkérték a Binget, hogy készítsen útitervet egy 5 napos mexikói utazás minden egyes napjára, amit könnyedén vett a program. A Bing mellett az Edge böngésző is megújul, ahol például a compose-mód segít szöveg létrehozásában. A Microsoft megígérte, hogy igyekszik folyamatosan fejleszteni a mesterséges intelligenciáját, de arra kérte a felhasználókat, hogy ellenőrizzék a tényeket, mielőtt megosztanák azokat, hiszen lehetnek hibái az AI-nak.

A Microsoft saját mesterséges intelligenciájával akarja legyőzni a Google-t - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 2 napja

Épp most szívta meg hasonlóval a Google is. Kétlem hogy pont egy Microsoftnak sikerülne ilyesmit normálisan megcsinálnia.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 napja

Még oprendszert se tudnak rendesen csinálni, mit akarnak az MI-vel?

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 napja

Ajjaj....

válasz erre