A Meta végleg törölte a PornHub instagram fiókját

2022. szeptember 29.
34.3401
csirkee profilja, adatai
csirkee
Pont került a közösségi média platform és a népszerű felnőtt tartalmakat kínáló weboldal közötti fiaskóra, miután a Meta végleg törölte a PornHub közösségi fiókját, ugyanis szerintük többször is megsértették a szabályokat, ám azt nem árulta el a vállalat, hogy mivel.

Három hete számoltunk be arról, hogy felfüggesztették a PornHub Instagram fiókját, ahol a vállalat csupán olyan tartalmakat osztott meg, melyekkel népszerűsíteni akarta üzletét, ám a jelek szerint ez nem tetszett a Metának. A közösségi média vállalat azt állítja most, hogy az elmúlt évtizedben a Pornhub többször is megsértette a meztelenséggel, felnőtteknek szóló tartalmakkal és szexuális zaklatással kapcsolatos szolgáltatási feltételeket.

Mindezek után a pornóoldal nyílt levelet tett közzé a Twitteren, melyben tisztességtelennek nevezte a lépést, és arra kérte a Metát, hogy világosan magyarázza el, miért távolította el az ő fiókjukat, valamint más felnőtt tartalmak készítők fiókjait. A PornHub szerint képmutató az, ahogyan a Meta viselkedik, hiszen mainstream hírességeknek és márkáknak megengedi, hogy olyan tartalmat osszon meg, melyek sokkal durvábbak. Példának Kim Kardashian fiókját hozták fel.

A Meta végleg törölte a PornHub instagram fiókját - 2. kép

4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 napja

Egyáltalán nem értem miért amúgy....

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 napja

Pont a pornhub sérti ezeket az irányelveket? Ezek nem nézik a saját oldalukat? TEli van meztelenkedő ribanccal az insta és a fosbukk is.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 napja

Ki fogják húzni a gyufát.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

SKANDALLUM!!!!!!

válasz erre