Az Instagram törölte a PornHub hivatalos fiókját

2022. szeptember 05.
24.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legismertebb pornó weboldala a PornHub, akik közösségi oldalakon szokták reklámozni különféle videóikat és előadóikat, de úgy tűnik ez nem mindenkinek tetszik, ugyanis a hatalmas nyomás miatt a népszerű képmegosztó platform törölte az oldal fiókját.

Először a Variety magazin írt a fiók törlésével kapcsolatban, amiről egyelőre nem tudni pontosan, hogy miért lépte meg ezt a közösségi média vállalat, hiszen a fiók nem szegte meg az irányelveket. A PornHub-nak 13,1 millió követője volt az Instagramon és 6200 bejegyzéssel rendelkezett már, ám a hírek szerint sokaknak ez nem tetszett.

Laila Mickelwait egy olyan szervezet vezetője, akik azért kampányolnak, hogy leállítsák a pornó oldalt és felelősségre vonják a vezetőket nemi erőszak, gyermekbántalmazás és szexuális kereskedelem miatt. Ez a szervezet gyakorolhatott nyomást a Metára és talán emiatt törölték a PornHub Instagram fiókját, ám ezt egyelőre nem erősítette meg a vállalat, csupán annyit lehet tudni, hogy a közösségi irányelvek megsértése miatt szűnt meg a fiók.
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Kemény sztori.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 22 napja


válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Valakinek bökte a csőrét biztos.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Az kemény.

válasz erre