A Marvel megtalálhatta az új Fantasztikus négyes két főszereplőjét

2023. augusztus 04.
18.8341
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár egyelőre a hollywoodi sztrájkok miatt nem haladnak előre a filmes projektek, a Marvel így sem áll le és gőzerővel keresi a Fantasztikus négyes című filmjének új főszereplőit, melyek közül a hírek szerint kettőt meg is talált, de két további hely még mindig kérdéses.
 

A napokban írtunk arról, hogy Adam Driver nemet mondott a 2025. májusában a mozikba kerülő új Fantasztikus négyes film főszerepére, így még mindig nem tudni, hogy ki fogja alakítani Reed Richardsot. Azt viszont már tudjuk, hogy ki fogja alakítani Sue és Johnny Stormot. Jeff Sneider, az Above the Line munkatársa arról számolt be, hogy Vanessa Kirby és Joseph Quinn lehetnek a kiszemeltek.

Vanessa Kirby-t a Mission: Impossible - Utóhatásban láthatták a nézők, míg Joseph Quinn a Stranger Thing negyedik évadában tűnt fel, akiért odáig voltak a nézők. Korábban pletykáltak arról, hogy Sue Stormot Margot Robbie fogja alakítani, ám ez valószínűleg nem fog megvalósulni. Johnny Storm (Fáklya) szerepére pedig Chris Evans is bejelentkezett, aki a 2005-ös filmben is feltűnt ugyan ebben a szerepben.
3 hozzászólás

inkognito

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

A csaj még oké is, de a srác...

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Bukó lesz ez is, mint mindegyik verzió..

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mit erőltetik ezt a ****t, az elmúlt húsz évben mind elbukott, olyan silány feldolgozás volt.

válasz erre