Adam Driver nemet mondhatott a Fantasztikus négyes szerepére

2023. július 31.
15.7641
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelenlegi tervek szerint 2025 májusában kerül bemutatásra az új Fantasztikus négyes mozifilm, melynek szereplőgárdájáról már rengeteg pletyka kapott szárnyra, így egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni arról, hogy kik fogják alakítani a főszereplőket, de úgy néz ki, hogy Adam Driver kikerült a kalapból.
 

A Star Wars filmekben vált igazán ismertté Adam Driver, aki Kylo Ren-t alakította a trilógiában, azóta pedig már számtalan alkotásban kapott szerepet, most éppen a Ferrariról szóló filmen dolgozik. Még idén januárban írtunk arról, hogy ő alakíthatja majd Reed Richardsot a készülő Fantasztikus négyesben, ám a mostani pletykák szerint ez nem fog megvalósulni.

Jeff Sneider, a The Hot Mic podcastban mesélt arról, hogy belsős információk szerint Adam Drivernek nem tetszett a film forgatókönyve, ezért visszamondta a szerepet. Állítólag Margot Robbie sem szeretne csatlakozni a Marvelhez, egyelőre Antonio Banderas neve biztos, aki az Ezüst utazót fogja a filmben alakítani, melyről korábban már írtunk. A podcastban arról is szó esett, hogy nem kell teljesen lemondani Driverről, ugyanis ha a Marvel hajlandó a forgatókönyvön változtatni, akkor a színész marad.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez egy bölcs ember. Vagy a menedzsere az.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

De jól tette.

válasz erre

techiii

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én sem mennék bele, bár van az a pénz.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ráérzett hogy egy rakás **** lesz. röhögő smiley

válasz erre