A kis hableány kasszasiker lett a Fülöp-szigeteken

2023. június 22.
15.3061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint van egy ország, ahol a legnagyobb sikert érte el eddig A kis hableány remake-je, melyben a főszerepet Halle Bailey alakította, aki bőrszíne miatt kapott hideget és meleget, de a Fülöp-szigeteken odáig voltak érte a nézők, 5,8 millió dollárt keresett, amivel mindenkit megelőzött.

A Disney 1989-es animációs klasszikusának élőszereplős remake-je jelenleg 470 millió dolláros bevételnél jár világszerte, és a Deadline információi szerint ha eléri az 560 millió dollárt, akkor sikeresnek mondható a film. A színesbőrű Ariel miatt sok negatív visszajelzést kapott az alkotás, az IMDb a sok 1-es pont miatt beleavatkozott a pontszámba, hogy szerintük "reálisabb" legyen.

Valószínűleg a Fülöp-szigeteken ilyen trükkhöz nem kellene folyamodnia az IMDb-nek, ugyanis a The Hollywood Reporter beszámolója szerint igazi kasszasiker a film az országban. Az alkotás 5,8 millió dollárt keresett, amivel megelőzte az olyan világszerte hatalmas bevételt generáló filmeket is, mint például a Super Bros. Mario és A galaxis őrzői 3.

Ázsia más területein nem volt ilyen fényes a kép, Kína és Dél-Korea sokkal nagyobb piacain A kis hableány jelentősen alulteljesített. Kínában például csak 3,6 millió dollárt keresett, Dél-Koreában pedig 5 millió dollárt, annak ellenére, hogy például Az oroszlánkirály 120 millió dollárt ért el Kínában 2019-ben. A Fülöp-szigeteki siker valószínűleg annak köszönhető, hogy a filippínó filmnézők könnyebben elfogadták a főszereplő bőrszínét.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hát legalább egy helyen nem gyűlölik. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Édes istenem...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ízlésficam baszki. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Telli van melegekkel, gondolom ez a titok. röhögő smiley

válasz erre