Túl sok 1-es pontszámot kapott az IMDb-n A kis hableány, ezért ellensúlyozni kellett a pontszámokat

2023. június 01.
19.5701
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár bevételek tekintetében szárnyal a Disney legújabb élőszereplős mozifilmje, A kis hableány, ennek ellenére csak úgy záporoztak a negatív kritikák és az 1-es pontszámok a filmes adatbázis honlapján, emiatt az IMDb úgy döntött, hogy beavatkozik és ellensúlyozza az értékeléseket.
 

Ez már nem az első eset, hogy az IMDb-nek be kell avatkoznia egy film pontszámaiba, ugyanis korábban is történt már hasonló, amikor egy alkotásnál hirtelen túl nagy a negatív aktivitás, ilyenkor valószínűleg botok bombázzák az oldalt. A hitelesség megőrzése érdekében, alternatív súlyozást használnak, így határozzák meg a film pontszámát.

Jelenleg 7 ponton áll A kis hableány az IMDb-n, annak ellenére, hogy már több mint 42 000 szavazat érkezett az alkotásra és ezeknek körülbelül 40%-a 1 pontot adott rá. A legtöbben Ariel bőrszínével nem értenek egyet, hiszen eredetileg egy dán sellőről van szó, nem pedig egy karibiról. A súlyozásos pontozási rendszer nem tudni hogyan működik, ezt hétpecsétes titok övezi, így nehéz megmondani, hogy mennyi lehet a valós szám, de a legjobb ha mindenki maga dönti el, mennyire tetszett neki a film - amennyiben látta már.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hogy a francba állapítják meg hogy tényleg botok csinálják? És ha a pluszok ömlenek egy filmre, ott is fogyelnek erre?

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Marha hiteles már az IMDb is..

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Korrekt mit ne mondjak!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Azért ez rohadt durva!

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát az nagyon kemény azért!

válasz erre