A John Wick rendezőjének öt további filmhez van ötlete

2023. október 07.
14.7081
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén májusban a Lionsgate stúdió bejelentette, fejlesztés alatt van a népszerű akciófilm franchise immáron ötödik része, ám azóta nem sok frissítés érkezett ezzel kapcsolatban, most azonban Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy akár további öt filmhez is vannak ötletei.

Idén év elején debütált a mozikban a John Wick negyedik része, melyben Keanu Reeves az eddigi legkeményebb ellenségével nézett szembe. A vége pedig igen meglepően alakult, hiszen úgy tűnt, hogy a főszereplőtől el kell búcsúznunk, ezért meglepő volt a stúdió bejelentése a folytatás kapcsán. Chad Stahelski az Inverse magazinnak adott friss interjújában elárulta továbbra is dolgozik az ötödik fejezeten.

Mindezek mellett a rendezőnek további öt filmre vannak ötletei, már csak egy jó történetre van szükség. Chad elárulta, hogy egy jegyzetfüzete tele van írva különféle ötletekkel egy John Wick 5., 6., 7., 8. és 9-re is, még arra is hajlandó, hogy visszahozza Keanu Reeves karakterét.
bejelentette, fejlesztés alatt van a népszerű akciófilm franchise immáron ötödik része, ám azóta nem sok frissítés érkezett ezzel kapcsolatban, most azonban Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy akár további öt filmhez is vannak ötletei.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

10 hónapja, 1 hete és 1 napja


válasz erre

XTomiX0029

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jaj neeeeeeeeeeeeeeee

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Rétestészta.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Édes jó istenem! röhögő smiley

válasz erre