Hivatalos: fejlesztés alatt van a John Wick 5.

2023. május 27.
21.7351
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint a Lionsgate stúdió nem szeretné elengedni a John Wick sikerszériát, ami már meghaladta az 1 milliárd dolláros bevételi álomhatárt, így bejelentették, hogy hivatalosan is fejlesztés alatt van a franchise ötödik része, azt egyelőre nem tudni, hogy a főszereplő, Keanu Reeves is visszatér a filmben.

Bár már egy ideje a levegőben volt egy újabb John Wick mozifilm, melyről a rendező, Chad Stahelski és Keanu Reeves is többször beszélt, de most már teljesen biztos, hogy el is készül. Arról nincsenek információk, hogy miről fog szólni az ötödik fejezet, kik fognak szerepelni benne, hiszen aki látta az előző részt, az tudja, hogy mi történt a főszereplővel.

Bár Keanu Reeves nélkül nem tudjuk elképzelni a franchiset, pedig lehet nélküle is működni fog, hiszen több spin-off is készül, többek között a Balerina és a The Continental is, de a szúdió fejese, Joe Drake elárulta, hogy még több tévésorozat fog készülni, valamint egy videojáték is. A John Wick saga tovább bővül a jövőben.
meghaladta az 1 milliárd dolláros bevételi álomhatárt, így bejelentették, hogy hivatalosan is fejlesztés alatt van a franchise ötödik része, azt egyelőre nem tudni, hogy a főszereplő, Keanu Reeves is visszatér a filmben.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Micsoda rókabőr lehúzás... szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Röhej.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem bírják elengedni! röhögő smiley

válasz erre