A Hegylakóval erősít az idei Vienna Comic Con!

2020. augusztus 09.
6.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Immáron hatodik éve, hogy elég csak Bécsig mennünk, ha Comic Con eseményt szeretnénk látni; a rendezvényen mindig felbukkan egy-egy ikonikus figura, míg legutóbb a harcművészek istene, a legendák legendája, Steven Seagal verekedte be magát, addig idén maga az örökéletű Hegylakó fog szétcsapni a sorok között.

Christopher Lambert leghíresebb szerepével világsztár lett, és bár azóta eltűnt az élvonalból a francia színész, kétségtelen hogy a mai napig minden filmrajongó emlékszik az ikonikus mondatra: "Csak egy maradhat!". A skótszoknyás hős mellett természetesen mások is színesítik a felhozatalt, így a rendezvényen kiemelkedő minőségű cosplayekben sem lesz hiány, amit olyan nevek aggatnak magukra, mint a például a feltörekvő fiatal holland, Willow Creative. A kiváló magyar cosplayerekből várhatóan ismét sokan lesznek jelen, reméljük megint nagy sikereket érnek el a VIECC Championship of Cosplay eseményen.

Bár a legtöbb nevet még homály fedi, biztosak lehetünk benne, hogy 2020-ban sem lesz mindennapi a felhozatal, várhatóan nagy nevek fognak érkezni. Az állandó képregény-rajzolók mellett idén kiemelt név a fantasy-írók rajongói számára mindenképp Kai Meyer, aki több mint 50 regény, számos forgatókönyv, hangoskönyv és képregény szerzője.

Willow Creative

Willow Creative


Az Early Bird jegyek értékesítése már megkezdődött, augusztus 16-ig akár 50% -os kedvezménnyel vásárolhatja meg jegyét aki szeretne kilátogatni az eseményre. A helyszín a szokásos a bécsi Messe Wien területén lesz, a szervezők a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági feltételeket ígérik, az időpont pedig 2020. november 21-22.

Az esemény részletei:
VIECC Vienna Comic Con & VCA Vienna Challengers Arena performance by Magenta
Mikor: 2020. november 21-22, szombat és vasárnap
Hol: Messe Wien

További információ a www.viecc.com oldalon található.
Steven Seagal verekedte be magát, addig idén maga az örökéletű Hegylakó fog szétcsapni a sorok között.'>
5 hozzászólás

betyár

4 éve,

Remélem tényleg megtartják.

válasz erre

Ott a helyem! mosolygó smiley Nyereményjáték ismét lesz? kacsintó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve,

Meg vagyok lepve hogy lesz, de örülök neki. Már ha nem húzza ketté egy újabb COVID hullám.

válasz erre

Direktor

4 éve, 1 napja

Azt hittem ez is elmarad! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 1 napja

De imádtam ezt a filmet!!! Menni kell! mosolygó smiley

válasz erre