Jön a VIECC 2019 Seagallal - nyerj rá páros belépőt!

2019. november 03.
1.7361
marco profilja, adatai
marco
Idén november utol hétvégéjén, immáron ötödik alkalommal érkezik a Comic Con Bécsbe, ahová az Androgeek is kilátogat minden évben - idén sem lesz ez másként - , valamint jegyeket is sorsolunk természetesen idén is, mint mindig.

A két napos, minden alkalommal fergeteges hangulatú esemény november 23-24-én kerül megrendezésre a bécsi Messe Wienen, ahogy eddig is mindig, és az események is ismerősek lesznak a kijáróknak, sőt idén új helyszínek is nyílnak.

Ezek egyike a Cosplay Central, ahol a cosplayerekkel lehet kicsit jobban elbeszélgetni, vagy szelfizni velük, mint a tömegben vagy épp az aláírós sorban. A másik újítás is a cosplayhez tartozik, lévén újabb verseny veszi kezdetét, ahol nem csak a 7 ezer Eurós fődíjat lehet bezsebelni, hanem a nemzetközi versenyre is kijut az itteni győztes.

Ha szeretnél másodmagaddal részt venni a november 23-24-én tartandó VIECC 2019 rendezvényen, nincs más dolgod mint az info@androgeek.hu címre írni egy emailt "VIECC 2019 nyereményjáték" tárggyal, a tartalomban pedig megírni a saját nevedet, valamint annak a nevét akit vinnél magaddal.

Kétszer két fős (összesen négy), egész hétvégére szolgáló belépőt sorsolunk november 10-én, vasárnap, a nyerteseket pedig emailben értesítjük, ezért mindenképpen figyeljétek email fiókotokat vasárnap délután!

Az idén résztvevő képregényrajzolók közül kiemelendő Frank Miller (Spider-Man, Daredevil), Markus "Mawil" Witzel (Lucky Luke), vagy épp Jim Balent (Catwoman), de a sor velük természetesen nem ér véget. A nemzetközi cosplayerek közül fontos megemlíteni Hidory Hope-ot, Furano Cosplay-t, vagy épp az idei év legjobbját, Anni The Duck-ot, aki már igen sok díjat söpört be kiemelkedően jó minőségű jelmezeivel.

És akkor jöjjenek a színészek! Ki más is lehetne az idei év sztárja a vendégek közül, ha nem maga a harcok rettenthetlen mestere, a betonarcú, atomstabil, mimikamentes Steven Seagal! A zen-mester karategép, minden harcművészetek tudója igen borsos áron fog egy szelfit mérni, de aki a Nico, a Halálra jelölve, az Úszó erőd, vagy az Ölve vagy halva filmeken nőtt fel, annak nem lehet más kötelező program.

A VIECC 2019 egyik legtöbb díjat bezsebelt résztvevője, Anissa Cosplay

A VIECC 2019 egyik legtöbb díjat bezsebelt résztvevője, Anissa Cosplay


A teljes vendéglista ezen a linken érhető el: VIECC 2019 vendéglista

Itt lesz még az Amerikai pitéből ismerős Chris Klein, a Doctor Who-ból, vagy a Netflixes Lost in Space-ből ismert Alex Kingston, Sean Astin a Gyűrűk Urából, a feltörekvő színészgeneráció képviseletében pedig Jack Dylan Grazer (Az, Shazam!) mutatkozik meg a közönség előtt.

Természetesen nem maradnak el a megszokott programok és helyszínek: a nagyszínpadon előadások és versenyek, a dühöngőben pedig rengeteg stand és installáció várja az érdeklődőket. Többek között lesz újra társasjáték helyiség és eSport aréna is.

A 2019-es Vienna Comic Con három hét múlva, november 23-24-én kerül megrendezésre a szokott helyen, a bécsi Messe Wien területén. Az eseményről bővebben itt tájékozódhatsz: Vienna Comic Con 2019

Az előző események beszámolóit itt találod:
Vienna Comic Con 2018 beszámoló
Vienna Comic Con 2017 beszámoló

Az Androgeek a kiutazás költségéhez nem járul hozzá, a nyertest emailben értesítjük, és a vouchert (a jegyeket) is emailben küldjük meg!
Az emailt és az abban küldött adatokat sorsolás után töröljük, sem harmadik félnek nem adjuk ki, sem mi nem tároljuk 2019. november 10 után.
6 hozzászólás

TEchie

4 hónapja, 4 napja

Idén remélem eljutok! Jelentkeztem.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 5 napja

Nagyszerű lehetőség, köszönjük szépen!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 5 napja

Ez a csaj, az igen. Itt is lehet leadni jelentkezést, vagy ha GC-n leadtam, már nem?

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 5 napja

Na ez állat. Megyek, ha nyerek, ha nem. Remélem lesz vele előadás is. Imádom a palit!

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 5 napja

Ó de nagy királyság! Küldtem is az emailt, remélem régi motorosok előnyben vannak.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 5 napja

Köszönjük a játékot! Remélem nyerek.

válasz erre