A ChatGPT alkalmazás továbbfejlesztett iPad-támogatást és parancsikon-integrációt is kap iOS-en

2023. június 08.
18.0161
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még május közepén jelentette be az OpenAI, hogy elkészültek a hivatalos ChatGPT alkalmazással iPhone és iPad készülékekre - már hazánkban is elérhető az alkalmazás - most pedig az is kiderült, hogy Siri- és továbbfejlesztett iPad-támogatást is kapunk egy frissítés keretében.

Az új frissítéssel érkezik a drag and drop támogatás, azaz egyes üzeneteket más alkalmazásokba húzhatunk majd át, valamint érkezik a Siri-támogatás és a parancsikon-integráció is. Az iPad felhasználók is örülhetnek, ugyanis mostantól már teljes képernyő élvezhetik a ChatGPT-vel való kommunikációt, hiszen eddig csak iPhone méretű kijelzőt kaptak.

A frissítés lehetővé teszi a ChatGPT előhívását Sirivel, és a chatbot használatát az Apple Parancsikon funkciójával. Ez lehetővé teszi, hogy létrehozzunk egy ChatGPT-lekérdezést a Parancsikon alkalmazásban, hogy új csevegést indíthassunk könnyedén. Ezek után már lassan tényleg feleslegessé válik az Apple virtuális asszisztense, a Siri.
alkalmazással iPhone és iPad készülékekre - már hazánkban is elérhető az alkalmazás - most pedig az is kiderült, hogy Siri- és továbbfejlesztett iPad-támogatást is kapunk egy frissítés keretében.'>
3 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 5 napja

Brutál, hogy berobbant gyakorlatilag fél év leforgása alatt.

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 6 napja

Rohadt hasznos tud lenni időnként, rendesen rákattantam amúgy. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 6 napja

Kíváncsi leszek, meddig elsz ez ingyenes...

válasz erre