Megjelent az OpenAI hivatalos ChatGPT alkalmazása iPhone és iPad készülékekre

2023. május 19.
23.1371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az OpenAI vállalat bejelentette, hogy végre megérkezett a hivatalos ChatGPT alkalmazás iPhone és iPad készülékekre, mely egyelőre csak Amerikában érhető el, de a következő hetekben több országban is elérhetővé fog válni - remélhetőleg hazánkban is, de egyelőre erről nincsenek pontos információk.

Az Apple valószínűleg nem örül a népszerű chatbot megjelenésének, hiszen ők egyelőre nagyon lemaradtak a mesterséges intelligencia versenyében. A ChatGPT alkalmazás ingyenesen tölthető le, ám létezik egy 20 dolláros havi előfizetési lehetőség is, a ChatGPT Plust, mely további funkciókat kínál a felhasználóknak, többek között gyorsabb válaszidőt és korai hozzáférést a GPT-4-hez.

Az ingyenes verzióban nincsenek reklámok, emellett pedig támogatja a Whisper nyílt forráskódú beszédfelismerőt. Az Androidos alkalmazásra még várni kell, a vállalat egyelőre nem tudja, hogy pontosan mikor fog megjelenni. Az App Store-ban egyébként jelenleg is több ChatGPT alapú alkalmazás található, ám ezeket különböző fejlesztők készítették, nem pedig az anyavállalat, az OpenAI.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Szegény Siri el is szégyelli magát ha ez felkerül. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

De miért limitált a letöltés? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ezt le fogom tölteni. Néha jól jön.

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Azért ez így jobb lesz.

válasz erre