Megjelent az OpenAI hivatalos ChatGPT alkalmazása iPhone és iPad készülékekre

2023. május 19.
11.6571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az OpenAI vállalat bejelentette, hogy végre megérkezett a hivatalos ChatGPT alkalmazás iPhone és iPad készülékekre, mely egyelőre csak Amerikában érhető el, de a következő hetekben több országban is elérhetővé fog válni - remélhetőleg hazánkban is, de egyelőre erről nincsenek pontos információk.

Az Apple valószínűleg nem örül a népszerű chatbot megjelenésének, hiszen ők egyelőre nagyon lemaradtak a mesterséges intelligencia versenyében. A ChatGPT alkalmazás ingyenesen tölthető le, ám létezik egy 20 dolláros havi előfizetési lehetőség is, a ChatGPT Plust, mely további funkciókat kínál a felhasználóknak, többek között gyorsabb válaszidőt és korai hozzáférést a GPT-4-hez.

Az ingyenes verzióban nincsenek reklámok, emellett pedig támogatja a Whisper nyílt forráskódú beszédfelismerőt. Az Androidos alkalmazásra még várni kell, a vállalat egyelőre nem tudja, hogy pontosan mikor fog megjelenni. Az App Store-ban egyébként jelenleg is több ChatGPT alapú alkalmazás található, ám ezeket különböző fejlesztők készítették, nem pedig az anyavállalat, az OpenAI.
4 hozzászólás

Porthos

2 hete

Szegény Siri el is szégyelli magát ha ez felkerül.

válasz erre

De miért limitált a letöltés?

válasz erre

Ezt le fogom tölteni. Néha jól jön.

válasz erre

inkognito

2 hete és 1 napja

Azért ez így jobb lesz.

válasz erre