Februártól hazánkban is indul a SkyShowtime streaming platform

2022. november 04.
39.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményen, Amszterdamban jelentette be, hogy mikor rajtol - többek között hazánkban is - a szolgáltatás.

Az új streamingszolgáltató már idén december 14-től elérhető lesz Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. Majd 2023. februárjától Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elindulnak.

Az új platform több ezer órányi tartalommal fog debütálni már induláskor is, olyan stúdiók filmjeit és sorozatit fogja elhozni, mint például a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock. Az árazásról egyelőre nincsenek információk, azokról decemberben fogunk többet tudni.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 1 napja

Kíváncsi leszek a kínálatra... Ha teli lesz szinkronos klasszikus filmmel akkor tuti előfizető leszek.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát... Ha minden szinkronos lesz és NAGYON jó áron lesz, talán megéri. De összességében már túl sok a szolgáltató ezen a piacon.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 1 napja

Kicsit túl lesz tolva lassan ez az ipar...

válasz erre