Újabb streamingszolgáltató érkezik hazánkba

2022. szeptember 05.
4.5781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nincs megállás a streaming piacon, újabb szolgáltató érkezik Magyarországra jövő év elején, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a SkyShowtime platform is elérhető lesz, mely olyan alkotásoknak ad majd otthon, melyek a Universal és a Paramount stúdiók égisze alatt készülnek.

A Variety magazin beszámolója szerint a SkyShowtime exkluzív film- és sorozatpremiereket fog hozni, továbbá olyan tartalmak kínál majd, melyekkel ismét nehéz lesz felvennie a harcot a jelenleg kissé bukdácsoló HBO Max. A hírek szerint itt fogják látni a nézők az új Top Gun: Maverick filmet, a Jurassic World Világuralmat, az új Minyonokat, Az Északit, az Énekelj! második részét, a Sonic a sündisznó 2-t, Az elveszett várost, de Jordan Peele új filmje, a Nem is itt fog debütálni.

Sorozatok terén is lesz miből csemegézni, a gamerek nagy örömére látható lesz a Halo, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New Worlds és még rengeteg tartalom. Egyelőre pontos indulási dátumot nem tudni, valamint azt sem, hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatás havonta, de a vállalat ígéri, hogy a következő hónapokban minden ki fog derülni.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ennyire már biztos nem fogok előfizetni.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ehh, azért nah... Kicsit túl sok már.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mondjuk komoly a felhozatal.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ennyi mindenre nem akar az ember előfizetni. Ez nem jó irány.

válasz erre

techiii

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

De sok streaming lesz már.

válasz erre