Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet?

2021. december 08.
107.7321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Karácsony minden évben az egyik legstresszesebb időszak - leginkább az ajándékok megvásárlása okozza a problémát legtöbbünknek, hiszen fogyasztói világunkban óriási a kínálat minden területen, és nagyon könnyű elveszni a termékek áradatában. A legtöbben azt gondolják, hogy az ár egyenes arányban van a minőséggel, de sajnos ez nem minden esetben van így, ezért a drágább termékeknél is bele lehet futni kellemetlen meglepetésekbe. Ennek elkerülése érdekében az Androgeek szerkesztősége újra összeült, hogy segítsen a Karácsonyi nagy bevásárlásban!


Idén ismét összeszedtünk néhány olyan terméket, amiknek egy geek és tech őrült egészen biztosan nagyon fog örülni, ha pedig nem mást, hanem magadat lepnéd meg valamivel, akkor is találni fogsz valamit Karácsonyi ajándék ajánlónkban! A termékek kiválasztásánál kiemelten figyeltünk ismét a kiváló ár / érték arányra, ezért biztos lehetsz benne, hogy az itt felsorolt eszközök nem fognak csalódást okozni!


Munkaeszköz - nem csak - tartalomkészítőknek

Az elmúlt több mint másfél évben jelentősen átalakult az életünk, a mindennapjaink szerves része lett a home office és sokkal nagyobb teret nyert az emberi kapcsolatokat online térben támogató munkaeszközök fontossága. Az Acer régóta gyárt minden igényre kiterjedően különféle dedikált eszközöket, idén egy olyan laptopot csempésztek a meglévő felhozatalba, amit különösen tartalomkészítőknek ajánlanak.

Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet? - 2. kép

A feltűnően vékony Acer Swift X laptopot nem titkoltan ugyanis elsősorban nekik kínálja a gyártó, hiszen a magas teljesítmény mellett a könnyű hordozhatóságot és a nagyszerű kommunikációs képességeket érdemes kiemelni. Az AMD Ryzen 5000 sorozatú processzor mellett az Nvidia GeForce RTX 3050 Ti vagy a GTX 1650 grafikus kártya teljesít szolgálatot, amit ráadásul csinos fémházba csomagoltak.

Természetesen nem kell vloggernek lennünk ahhoz, hogy ezt a gépet válasszuk, hiszen bármilyen home office vagy hagyományos munkahely esetén nagyszerű lesz az Acer Swift X, és a kreatív szakemberek számára is kiváló választás lesz a laptop, amely már 400 ezer forintos ár alatt is elérhető.


Ha nem csak egy óra, hanem egy stílusos és okos óra kell

Az óra öltöztet - tartja a mondás, ami mai modern korunkban, az okosórák világában sajnos nem feltétlenül van így. Határozottan nehéz valóban olyan, nem hagyományos órát találni, ami nem csak funkciókban gazdag, de ízléses is. Szerencsére van kivétel, a HUAWEI WATCH GT 3 klasszikus formavilágával határozottan megfelel minden kritériumnak ha olyan órára vágyik valaki, ami nem csak öltözteti viselőjét, de strapabíró és határozottan funkciógazdag is.

Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet? - 3. kép

A WATCH GT 3 rozsdamentes acél előlapot és polimer szálas kompozit anyagból készült hátlapot kapott, ami szavatolja, hogy nem csak hétköznap az üzleti tárgyalásokon, de a hétvégi túrázáson is bírni fogja a legnagyobb igénybevételt is, miközben az egészségünkre is figyel. A stílus és a hangulat könnyedén testre szabható a több mint 10 ezer óralap-téma segítségével.

Az már csak hab a tortán, hogy a 42 mm és 46 mm méretben is kapható, számtalan érzékelővel ellátott készülék akár két hétig - a kisebb esetén egy hétig - is üzemképes, és már 100 ezer forint alatt is megvásárolható.


Kevés jobb program van, mint egy esti családi filmezés

Az ünnepek egyik legjobb tulajdonsága, hogy végre együtt tud lenni a család, télen pedig ha épp nincs kint hógolyó csata, a jó meleg szobában nagyszerű élmény egy karácsonyi film közös megtekintése, főleg ha az kiváló minőségben érhető el.

Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet? - 4. kép

Az igazi mozi élményt nehéz egy tévén visszahozni, még ha az a nagyobbak közé is tartozik, a legjobb megoldás az óriás vászon pótlására egy projektor. A mai kínálatban már messze nem csak a hatalmas és hangosan búgó, falra szerelt verziók kaphatók, hanem egészen apró szerkezetekkel is el tudunk érni hatalmas élményt.

Az Asus ZenBeam Latte L1 egy olyan hordozható LED-projektor, amely kis mérete ellenére beépített Harman Kardon rendszert kapott, bluetoothon csatlakozik az eszközeinkhez és az akkumulátornak köszönhetően egyáltalán nem kell vezetékezni - de persze lehet - , ráadásul akár 3 órát is képes vetíteni egy feltöltéssel - elég csak letenni az asztalra. Az már csak hab a tortán, hogy a kép átmérője akár 3,2 méter is lehet.

A 180 ezer forinttól elérhető Asus ZenBeam Latte L1-ről bővebben itt olvashatsz.


A kockák imádják a kockákat

Már a tavalyi ajánlónkban is helyet kapott a Lego, és idén sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen egész egyszerűen nincs olyan felnőtt, aki nem szeret legalább egy kicsit is játszani. Az apró építőkockákból már egészen elképesztő szetteket lehet kapni, a gyerekjátékok mellett manapság már méteres, sok ezer darabból álló építeni valókkal tudunk ismét gyerekek lenni egy kicsit.

Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet? - 5. kép

A Lego kínálatában mi a legjobban azokat szeretjük, amik nem foglalnak sok helyet, mégis akár díszei is lehetnek munkaállomásunknak, vagy különleges színt hoznak az irodába, vagy bármilyen munkakörnyezetbe. Persze emellett kellően sok elemet tartalmaznak ahhoz, hogy megadják az alkotás örömét. Szerencsére ilyenből nagyon nagy a kínálat, amiből mi most két szettet ragadtunk ki.

Az egyik legmenőbb szuperhős kétségkívül Batman, a fekete leples igazságosztó Batman csuklya szettje minden rajongó íróasztalán kiválóan fog mutatni, a Nemzetközi űrállomás pedig bármilyen szoba dísze lesz. Előbbi 23990 Ft-os, utóbbi pedig 24990 Ft-os áron kapható.


Egy akciókamera nem csak extrém sportolóknak

Egy ideje már nem csak az extrém sportok szerelmeseinek készülnek az úgynevezett akciókamerák, hanem azoknak is akik szimplán csak egy téli lesiklást szeretnének megörökíteni a Mátrában, vagy épp búvárkodás közben készítenének felvételeket a csodálatos tengeri életről.

Az Androgeek 2021-es Karácsonyi ajándéktippjei - avagy mivel lepd meg magad, vagy szeretteidet? - 6. kép

Az elsősorban drónjairól ismert DJI az Osmo szériával lépett be néhány éve erre a színtérre, aminek idei iterációja már nem is ilyen névvel került forgalomba, a cég egyenesen DJI Action 2-nek nevezte el a készüléket, hiszen valóban egy olyan kamerát kapunk a képében ami minden tekintetben megfelel az akciókamera definíciójának.

A nemrégiben nálunk is teszten járt készülék számtalan funkcióval rendelkezik, amivel az adott helyzetekhez alkalmazkodva tudunk vele felvételeket készíteni földön, vízen, levegőben. Az akár 8K-ban is rögzíteni képes kütyü bizonyára hosszú évekig lesz hű társa tulajdonosának, és bár 159.900 forintos induló árával nem igazán olcsó, ár / érték arányban mégis egy egész jó választásról beszélhetünk, így bátran ajánljuk Karácsonyi ajándéknak is.

2021-ben ez volt az Androgeek karácsonyi ajándék tipp-gyűjteménye, remélhetőleg tudtunk segíteni valamelyest, és mindenki talál olyan készüléket amivel meglepheti magát vagy szeretteit! Egy év múlva ilyenkor ismét érkezünk a szerkesztőség szerinti legjobb ajándékokkal, most pedig engedjétek meg, így előre is:

Minden kedves olvasónknak nagyon Kellemes Ünnepeket kívánunk!
9 hozzászólás

zender

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Hát bizony vannak ötletek SAJNOS, köszi! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nektek is kellemes ünnepet! mosolygó smiley

Legóból megint vásárálsá lesz ahogy látom. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Az a baj hogy a komplett lista kéne. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nafene új Watch GT van? meglepett smiley Ezen vajon milyen rendszer fut?

válasz erre

inkognito

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nem rossz kis ajánló. A legoval meglepem magam, már be is rendeltem. De az a projektor meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja

Hmm, projektor igencsak bejövős! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja

Köszi szépen ezt a listát! mosolygó smiley Órára és Legóra rohadtul rákattantam. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja

Hogyhogy nem a GT Prót ajánljátok az órában? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja

Eskü a legjobbkor jött! Küldöm át az illetékeseknek az igényeimet. röhögő smiley

válasz erre