Trump nem áll le, a Huawei és a TikTok után a játékipar levesébe akar beleköpni

2020. szeptember 18.
107.6551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Trump adminisztráció mostanság a TikTokot, a WeChatet és számos más kínai alkalmazást kerülget, mint a forró kását, vasárnap pedig nagy valószínűséggel kitiltják ezeket az alkalmazásokat az USA-ból, legalábbis ami a letöltési lehetőségüket illeti.

A Huawei után tehát ez lehet a következő nagy gyomros Kínában, de már kotyvasztják a következő nagy akciójukat a háttérben, mégpedig a játékipar képében. A Bloomberg értesülései nyomán számolt be a Game Channel magazin a következő tervükről, mégpedig hogy a Tencent birtokában lévő játékstúdiókat megszorongatják.

Számos nagy sikerű játékstúdió van jelen a Tencent szárnyai alatt, például a League of Legends és a Valorant alkotói, vagy éppenséggel a Fortnite készítői, mely vállalatokat vagy birtokolja a kérdéses kínai cég, vagy részesedésük van bennük.
4 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

A Tencent úgy is a legnagyobb cég marad, ha kidobják Amerikából, nem hiszem, hogy a kínai kormányt érdekli. Ők is hoztak olyan törvényeket, amik nem tettek jót a Tencent bevételének (fiataloknál vásárlás korlátozás, időkorlátozás). Valószínűleg a kínaiakat jobban zavarja, hogy az ARM átkerülhet a japán banktól az amcsi Nvidia-hoz.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Elgurult a gyógyszer, de nem gyengén.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Üldözési mánia komolyan beütött.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez nem komplett. Nevetséges amit csinál.

válasz erre