Vasárnaptól kezdve már letölteni sem lehet a TikTokot Amerikában

2020. szeptember 18.
107.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután felsült a ByteDance és a Microsoft közötti tárgyalás a TikTok amerikai részlegének felvásárlása kapcsán, nem vár túl sok jó a platformra, és ezt most tovább nyomatékosítja Amerika egy friss bejelentéssel.

Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma új parancsot adott ki annak megakadályozására, hogy az Egyesült Államokban szeptember 20-ától letöltsék a felhasználók a népszerű TikTok videomegosztó alkalmazást - írja a Reuters. A tisztviselők elmondták, hogy a TikTok és más kínai tulajdonú alkalmazások, például a WeChat üzenetküldő platform amerikai tiltását jelző rendelet, most vasárnap már élesíthető.

A Reuters szerint az adminisztráció tilalma megakadályozza az Apple-t és a Google-t abban, hogy ezeket a kínai tulajdonú alkalmazásokat az USA-beli felhasználók számára kínálják fel az alkalmazásboltjaikban. A tech cégek továbbra is megengedhetik a TikTok kínálását az Egyesült Államokon kívüli felhasználóknak. Ugyanakkor az amerikai székhelyű vállalatokat nem tiltják el attól, hogy üzleti tevékenységet folytassanak a kínai tulajdonban lévő alkalmazásokkal.
felvásárlása kapcsán, nem vár túl sok jó a platformra, és ezt most tovább nyomatékosítja Amerika egy friss bejelentéssel.'>
4 hozzászólás

Huginn

3 éve, 10 hónapja és 17 napja

Biztonságra hivatkozva elvágják így a felhasználókat a biztonsági frissítésektől is. Bravó!

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 19 napja

Az nagyon kemény! meglepett smiley

válasz erre

betyár

3 éve, 10 hónapja és 19 napja

Hogy fognak ennek örülni a nagyszerű amerikaiak.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 10 hónapja és 19 napja

fREedOM!!44

válasz erre