Töltőadapter és EarPods nélkül jöhetnek az új iPhone szériák

2020. június 29.
9.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ming-Chi Kuo, a mindig megbízható leaker publikálta az értesüléseit, miszerint az Apple nem fog a csomagolásban EarPods-ot és töltőadaptert mellékelni a 2020-as modellektől kezdve, sőt mi több, még az iPhone SE-ből is kiveszik utóbbit.

Az EarPods potenciális kiiktatásáról már hallottunk, úgyhogy ez nem újság, ellenben a töltőadapter információja mindenképp friss pletykának számít. A cél vélhetően az ezzel a cupertinóiak részéről, hogy az árcédulát lejjebb nyomják (az 5G-re váltás miatt nő alapvetően az árcédula, de így "mesterségesen" lent tudják tartani), illetve környezetbarátabb megoldásról beszélhetünk.

A szállítási költség is megcsappanhat ezáltal, illetve vélhetően az EarPods hiánya senkinek nem fog különösebben fájdalmat okozni. Kuo arra is kitér, hogy a 10,8 colos és 8,5 colos iPad modellek 20 W-os töltőt kapnak, ha minden igaz.
értesüléseit, miszerint az Apple nem fog a csomagolásban EarPods-ot és töltőadaptert mellékelni a 2020-as modellektől kezdve, sőt mi több, még az iPhone SE-ből is kiveszik utóbbit.'>
2 hozzászólás

Levi87

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Remélem ez egyben előrevetíti azt is, hogy elkészültek az AirPowerrel. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Logikus. Előbb utóbb mindenki áttér erre, már évek óta szó van róla.

válasz erre