Füles nélkül érkezhet az iPhone 12, hogy így turbózzák fel az AirPods eladásokat

2020. május 20.
10.2231
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A jól ismert, sok esetben megbízható elemző, Ming-Chi Kuo dobta be az értesüléseit, miszerint úgy tudja, hogy a cupertinóiak elhagyják a tradíciót, azaz nem csomagolnak fülhallgatót az iPhone mellé, hogy így turbózzák fel egy kicsit az AirPods eladásokat.

Az jelenleg nem tisztázott, hogy ez a komplett iPhone 12 szériára érvényes lesz-e, vagy netán csak a sima és a Pro variánsok egyike lesz az, amely csomagolásából kihagyják a gyári fülhallgatót. Ebből fakadóan Kuo arra számít, hogy év vége felé lesznek AirPods leárazások, magyarán nem fognak még egy darabig új AirPods-ot kiadni a kezeik közül.

Az Apple-nek egyébként nem igazán van szüksége erre a lépésre, az AirPods így is óriási siker, vélhetően azért veszik ki a vezetékes fülhallgatót, mert nagyon megcsappant annak a használata. Feleslegesen meg nem teszik ki magukat plusz kiadásnak

Friss modellre majd egyébként is csak valamikor 2021-ben számíthatunk Kuo szerint, de meglátjuk még, mit hoz a jövő, hiszen korábban szóltak arról is pletykák, hogy az új AirPods az iPhone 12-vel lesz összecsomagolva.
3 hozzászólás

Harder

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Felesleges is bele, egy ideje nem értem minek erőltetik a gyártók, ahogy a töltőnek sem látom értelmét.

válasz erre

Levi87

7 hónapja,

Soha még csak ki sem bontottam azt a fülest. Teljesen felesleges bele.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja,

Szerintem nem csak azért, hanem mert tök felesleges, nincs már ember aki azt használná szerintem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink