Sínen van a Samsung Galaxy Fold, a Huawei hajtható mobilja viszont bajban van

2019. június 13.
3.6911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hajtható telefonok két zászlóshajója, a Samsung Galaxy Fold és a Huawei Mate X már jó ideje köztudatban van, előbbi viszont a premiert megelőző gyermekbetegségek miatt máris leírta magát sokak szemében.

A koreai ETnews szerint azonban a két legfontosabb hibát sikerült kijavítania a Samsungnak, mindezt úgy, hogy a fedőfóliát a rugalmas kijelzővel szorosabbra csomagolták, és helyrehozták, hogy a hajlítható vonal alá ne rakódjon le túl sok por, ami akadályozhatja a működést. A forrás szerint még a jövő hónapban megérkezik a mobil, hogy így előzzék be a rivális debütálását.

Mondhatjuk úgy is, hogy a Galaxy Fold sínen van, ugyanakkor a Huawei saját bejáratú hajtható készüléke, a Mate X egy komoly problémába ütközött az utóbbi időben.

Hogy, hogy nem, Trump tiltása okozza a gondot: az átlátszó ragasztó, amit a telefon összeszereléséhez használ a Huawei OLED panel beszállítója, a BOE, történetesen az amerikai 3M vállalattól származik, azonban az említett ellehetetlenítés miatt nem üzletelhetnek velük a továbbiakban. Egyelőre még nem tudni, hogyan fogják kiküszöbölni ezt, esetlegesen másik forráshoz fordulnak-e.
3 hozzászólás

Gólem

1 éve, 9 napja

Teljesen felesleges vonal most még szerintem.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 napja

Valamiféle átok ül ezeken!

válasz erre

zender

1 éve, 10 napja

Iszonyatosan megszopatták a Huaweit.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink