Sharp OLED kijelzőkkel érkezhet az iPhone 8

2016. október 31.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple már egy ideje egyértelműen az iPhone-ból él, mellyel minden generációnál fel tudnak mutatni valami újat, ám sokan megjegyzik, hogy bizonyos szempontokban az androidos csúcsmodellek már évekkel előttük járnak.
 

Az egyik ilyen pont a kijelző, hiszen még az iPhone 7, illetve 7 Plus is LCD panelt használ, miközben az androidos mezőnyben már a fele ennyibe kerülő modelleknél is számos készülék rendelkezik OLED panellel. A következő generációs iPhone esetében azonban nagyon sokan teljes irányváltást várnak, hiszen a tizedik évfordulóhoz érkezünk, illetve az Apple is kezdi belátni, hogy ideje ismét nagyot dobbantani, erről pedig már korábbi hírek is árulkodtak.

Az üveg házzal és fém kerettel elképzelt következő generációhoz a hírek szerint a Sharp szállítja majd az OLED paneleket. Erről nemrég maga a Sharp vezetője a Tatung egyetemen is beszélt, bár tényként nem közölte, hogy ők szállítják majd a paneleket.

A vállalat vezetője, Tai Jeng-wu az egyetemen azt mondta, hogy az Apple a következő generációnál OLED panelekre vált, a Sharp pedig rengeteg pénzt öl ezekbe a fejlesztésekbe. Azt is kijelentette, hogy ha kell, akkor az Egyesült Államokban is termelnek Japán mellett, ami valószínűleg igencsak szimpatikus lehet az Apple számára.
nincs még hozzászólás


 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink