Kávamentes iPhone 8 koncepció tűnt fel

2016. október 09.
3.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Bár az iPhone 7 még csak most jelent meg, máris sokan a jövőbe tekintenek és egymásra licitálva jelennek meg a koncepciók a jövőre debütáló iPhone 8-cal kapcsolatban, így született meg a kávamentes készülék is.
 

A Samsung Galaxy S8 esetében egyre több forrás feltételezi, hogy a következő lépés az edge panel vertikális bevezetése lenne, azaz a kijelző nem csak a két szélen, hanem a telefon felső és alsó részén is meghajlana, így pedig kvázi kávamentes eszközt dobnának piacra.

Tudvavélt, hogy a két top gyártó szeret egymásra licitálni, így felbukkant egy iPhone 8 koncepció is hasonló kiépítésben, igaz ott nem hajlana a kijelző, ellenben több mint 90%-ban fedné az előlapot, így pedig szinte megszűnnének a keretek.

A Sharp új kijelzőtechnológiája, amely az iPhone 8-ban is felbukkanhat.

A Sharp új kijelzőtechnológiája, amely az iPhone 8-ban is felbukkanhat.


Egyre biztosabb, hogy jövőre a Sharp készítené az új iPhone-ba a kijelzőt, az a cég, amely a CEATECH 2016 technológiai konferencián bemutatta a Sharp Corner R-t, melynek segítségével valóban nagyon tudnának a mobilgyártók előrelépni a kijelző/káva arányában.

Az Apple ezzel a lépéssel fel tudna zárkózni a trendnek számító 5,2 FHD kijelzőkkel érkező Android eszközökhöz, hiszen a Sharp megoldásával nem nő jelentősen az eszköz dimenzionális mérete, ellenben csökkenne a nem megjelenítésre szánt felület az iPhone-on.
4 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Gyönyörű concept!

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Dög. De a Sharp jobban tetszik!

válasz erre

TEchie

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nem gyenge amit a Sharp művelt ezzel a kijelzővel!

válasz erre

Kileah

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Gyönyörű ez a koncepció! Ó ha tényleg ilyen lenne...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink