Megjelent a Facebook TikTok-szerű zenélős applikációja, a Collab

2020. december 14.
16.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Collab, avagy a Facebook kísérleti alkalmazása a közös zenei videók készítéséhez, ma kilépett privát bétatesztelési státuszból, ezzel pedig az App Store felületén keresztül már az éles verziót töltheti le a közönség.
 

A szóban forgó alkalmazás egyike azoknak, amelyeket a Facebook kísérleti csapata, az NPE Team fejleszt - ők általában totál új ötleteket tesztelnek, amelyek végső soron befolyásolhatják a Facebook következő fejlődési lépcsőfokait a közösségi médiában. Maga a Collab először május végén mutatkozott be, amikor a járvány arra kényszerítette a felhasználókat, hogy otthon maradjanak, és új módszereket találjanak az online szórakozásra.

Collab a rövid formátumú videók és a modern közösségi média szempontjainak kombinációjával lépett ebbe a térbe, azonban nem a TikTok nyomdokain kíván haladni, hiszen ez közvetlenül a zenére összpontosít. Az alkalmazásban a "kollaboráció" három, 15 másodpercig tartó, egymásra rakott, szinkronban lejátszott, válogatott videót takar, így közösen zenélhetnek, kreatívkodhatnak a felhasználók.
3 hozzászólás

Huginn

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Borítékolható a siker... még akkor is, ha tolják majd a felhasználók arcába. Ilyen remek ötletet nem is értem, miért nem a Gugli vezetett be, ők szoktak ilyenekkel elbukni inkább

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

De minek....

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Majd megszűnik.

válasz erre