Máris itt a következő Vivaldi tesztelői változata

2017. április 28.
4.5911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ruarí Odegaard engedett bepillantást a Vivaldi böngésző következő verziójának munkálataiba, amely nemhogy már javában tart, de a mai napon az első fejlesztői snapshot is kikerült, amiben már most ki lehet próbálni az első sorban a programozóknak szánt újdonságot.

Szinte friss ropogós az a hír, miszerint a Vivaldi 1.9 stabil verziója letölthető, amelyben az Ecosia a sztenderd keresőmotor, ezzel is környezettudatosabbá téve a céget, de máris itt a következő, a Vivaldi 1.10 tesztelhető ISO-ja.

A csapat már a verzió számozásba tett egy kis csavart, hiszen nagyon sokan a 2.0-át várták, mint következő build, ezzel szemben az 1.9 után az 1.10-et választották a projekt következő állomásának, mellette pedig maradtak a Chromium-nál, mint alap.

Ruari elmondta, hogy rengeteg kérés érkezett feléjük az úgynevezett Docked Developers Tools bevezetésére, ami így végre felkerül a todo listára, és a mellékelt képen már illusztrálják is ennek a működését.

Máris itt a következő Vivaldi tesztelői változata - 2. kép

Másik újdonság, hogy továbbgondolták a gyorstárcsázó mappák megjelenését, ugyanis többen is panaszkodtak, hogy nehéz megkülönböztetni egymástól azokat, mivel a grafika és az ikonok nagyon hasonlítanak, így ezeket kicsit módosították.
3 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Keményen rákapcsoltak a srácok, nagyon megy a fejlesztés. Ha memóriakezelésben jobb mint a többi akkor akár érdemes is vele próbát tenni.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Király ez a szerkesztői mód! Mindenképp kipróbálom.

válasz erre

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

De szép letisztult böngésző ez! meglepett smiley

válasz erre