Ecosia-val bővült a Vivaldi

2017. április 27.
4.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Vivaldi böngészőt használók nagy örömére, a fejlesztői csapat bejelentette, ezzel egyidejűleg pedig elérhetővé tette a népszerű zeneszerzőről elnevezett szoftver legújabb verzióját, amelyben egy nagyon érdekes, és tiszteletet érdemlő megoldást is alkalmaznak.

Ez a talán váratlannak mondható újdonság az Ecosia nevű keresőmotor. Akik esetleg még nem hallottak volna róla, nekik némi információ, hogy a cég a náluk lévő fizetett hirdetésekből származó bevételt jótékony, ráadásul zöld célra fordítja, ami azt jelenti, hogy a pénzből fákat ültettetnek szerte a világon.

A Vivaldi legfrissebb, 1.9-es stabil verziójában az Ecosia a sztenderd keresőmotor, így akik szeretnének átállni erre, és az 1.8-ról frissítenek a mostanira, a beállítások közt egy reset megoldja ezt a beállítási lehetőséget.

Azért a fent említetten kívül más változás is történt. Ezek közt találjuk a megújult alapot, amelyet a Chromium 58.0.3029.82-es tesz ki, de lehetőségünk van drag&drop-pal rendezni a kiterjesztések sorrendjét, megváltoztathatjuk a képmetszés mentési helyét, de ezek mellett természetesen az alap bugfixek és biztonsági csiszolások is megtörténtek.
3 hozzászólás

viper73

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Többször nekiugrottam már a Vivaldinak. Ahogy a Firefoxnak is.
Nálam az történik, hogy frissen telepítve 5x legyorsulják a Chrome-t, happy minden, de kb. 1 nap vagy kicsit több és elhervadnak szépen. Sajnos!
De a Vivaldit most felteszem megint próbából.

válasz erre

Porthos

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Jó látni hogy vannak akik mernek lépni, de az a baj hogy ezek pont az ilyen marginális böngészők...

Google és / vagy Chrome mindenütt. Agyamra megy.

válasz erre

Levi87

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Életemben nem hallottam róla!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink