Hasselblad kamerával érkezhet a Motorola DROID Turbo 3

2016. november 14.
2.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Motorola brand az elmúlt néhány évben nagyon komolyan felépítette magát, a jól átlátható palettával és a remek ár/érték arányú készülékekkel világszinten ismét népszerűvé váltak, a Lenovo pedig még mindig nem tudja, hogy ezt hogyan is kezelje pontosan.

A házon belüli huzavonáról mi is beszámoltunk nektek, most pedig az egyik legizgalmasabbnak ígérkező Motorola mobilról oszthatunk meg veletek fontos információkat. Kiszivárgott ugyanis néhány rossz minőségű, renderelt kép a Motorola DROID Turbo 3-ról, mely számos érdekes fejlesztést tartogathat.

Hasselblad kamerával érkezhet a Motorola DROID Turbo 3 - 2. kép

Elsőként a külsőt érdemes megfigyelni, mely egészen egyedinek és minőséginek látszik, míg hátul két fontos újítás is feltűnik. A képek alapján ismét "moduláris" megoldással van dolgunk, vagyis hátul egy egyszerű mágneses csatlakozóval csatolhatunk majd kiegészítőket a mobilhoz.

Hasselblad kamerával érkezhet a Motorola DROID Turbo 3 - 3. kép

A másik feltűnő dolog pedig a Hasselblad kamera, mely arra utal, hogy az eddig csak a kiegészítőknél együttműködő két óriás az új mobilnál már komolyabb közös fejlesztést mutat be. Vélhetően olyasmiről lehet szó, mint például a Huawei és a Leica esetében, de mi már kíváncsiak vagyunk mit hoz össze ez a két ikonikus gyártó.
2 hozzászólás

Levi87

4 éve, 25 napja

Furán néz ki de nagyon tetszik!

válasz erre

inkognito

4 éve, 25 napja

Nagyon egyedi az egyszer biztos.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink