Újabb változások jöhetnek a Lenovo mobilos üzletágánál

2016. november 10.
2.1571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Lenovo-t továbbra is a legnagyobb PC gyártóként ismerik a legtöbben, ugyanakkor jó ideje jelen vannak már például az okostelefonok és tabletek piacán, a Motorola felvásárlásától pedig nagy változásokat reméltek.

A Google nem igazán tudott mit kezdeni az amerikai vállalattal, így 2014-ben 3 milliárd dollár környékén sikerült elpasszolniuk a Lenovo-nak, akik sokáig azon az állásponton voltak, hogy beolvasztják a tudást és elvetik a nevet. Aztán az elmúlt 1-2 évben láthattuk, hogy a Motorola név és a mára már igencsak ismertté vált Moto széria él és virul, így jól kirajzolódott az, hogy maga a Lenovo sem tudja, hogy mi lenne a legjobb út.

Nemrég azonban bemutatkozott a masszív akkumulátorral pletykált Moto M és nagyon úgy fest a dolog, hogy a jövőben inkább ezt a brandet tartják meg, mintsem megpróbálják a Lenovo márkát világszinten ismert mobilmárkává emelni. Ezt vélhetően 2017-re sikerül majd nekik összehozni, de azon sem csodálkoznánk, a jövőre is kapnánk Lenovo mobilokat és folytatódna a keveredés.

Újabb változások jöhetnek a Lenovo mobilos üzletágánál - 2. kép

A Moto M egyébként kissé csalódáskeltőre sikeredett, hiszen a majdnem 300 dolláros mobil nem kapott óriási akkumulátort és a 4GB RAM mellé csak egy MediaTek Helio P15 került az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alá. Ennyiért már komoly ellenfelei vannak a mobilnak, lehetséges, hogy a házon belüli kavarodás miatt csúszott így félre ez a projekt.
3 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nekem sem tetszenek a LEnovok, erős középkategória, de a MOtorolat nem kéne elkótyavetyélni.

válasz erre

Harder

4 éve, 2 hónapja és 11 napja

Annak lenne értelme ha a Motorola maradna.

válasz erre

betyár

4 éve, 2 hónapja és 11 napja

Eddig nekem nem jöttek be a lenovo telói.

válasz erre