Drasztikusan emelkedett a szoftveres hibák száma iPhone-on

2016. november 18.
4.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Sokak érve az iOS mellett az, hogy sokkal stabilabb, megbízhatóbb, mint az Android és valljuk be, sokáig ez érvényben is volt, de ez az utóbbi 1-2 évben változott, illetve a harmadik negyedév statisztikái szerint kezd megfordulni a kocka.

A tegnapi cikkünk , mely szerint többen váltanak iOS-re Androidról, kicsit sarkított és kicsavart logikája után, most alaposabban utánajártunk a dolgoknak. A Q3 (harmadik negyedév) meghibásodási adatai alapján a teljes egésznek 62%-a iOS, míg a fennálló 48-ból 47% Androidot érintő probléma volt. 15% sok. Főleg, ha hozzátesszük, hogy ennyi panasz ritkán fordult elő az Apple történelme során.

A statisztikában alaposan részletezik a platformokat, sőt a gyártókat is egyes modelljeik alapján. Annak ellenére, mennyi probléma volt a Note 7-tel, az Apple tulajdonosok is magas számban panaszkodnak melegedési problémákra. Szoftveresen szűkítve a kört sokkal érdemesebb vizsgálódni, mivel ez nagyban befolyásolja egy-egy eszköz stabil és megbízható működését. Globálisan tekintve a Pokemon Go vezet, amin nem annyira lepődtünk meg, mivel Niantic kicsit talán elkapkodva adta ki a játékot, de folyamatosan igyekeznek javítani a futási teljesítményen.

Az iOS 10 bevezetésével az iPhone felhasználók is egyre gyakrabban jeleznek különböző fagyásokat és összeomlásokat, amelyek javarészt nem az Apple saját termékeit érintik, de az operációs rendszer zártsága miatt eddig nemigen volt ilyen magas ez a szám.

Drasztikusan emelkedett a szoftveres hibák száma iPhone-on - 2. kép

3 hozzászólás

KalandMester

4 éve, 3 hónapja és 6 napja

Értem, szóval az ár marad a megszokott, de a nem rég a cég piac politikája alapján kevesebb hardveres erőforrás és csatlakoztatási lehetőség, majd egyre gagyibb össze csapotabb op rendszert kapnak a userek. Pénz lehúzás???

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez tényleg nagyon durva ha az ios híres problémamentességét nézzük!

válasz erre

inkognito

4 éve, 3 hónapja és 6 napja

Azért az andoridot sem szabad elfelejteni.

válasz erre