Egyre többen térnek át Androidról iOS-re?

2016. november 17.
3.9991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple idei zászlóshajója, az iPhone 7 a jack dugó hiánya ellenére is hatalmas sikert arat a vásárlók körében, méghozzá olyannyira, hogy egy felmérés szerint egyre többen pártolnak át a rivális, Android operációs rendszerről iOS-re.

A CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) felmérése alapján az idén bemutatott vadonatúj modell, az iPhone 7 iránti kereslet töretlenül ível felfelé. 2 évvel ezelőtt, amikor az iPhone 6 és 6 Plus megjelent, valami hasonló reakciót vártak a főhadiszálláson, ám ez csak részben valósult meg, pedig a gyártó nagyobb kijelzővel és rengeteg újdonsággal lepte meg a rajongókat.

A riport az eladási adatokat veszi figyelembe, mely alapján az iPhone 6 nagyon nagy szeletet kapott a tortából, míg az S széria sokkal kevesebbet. Idén azonban ismét a 2 évvel ezelőttihez hasonló a helyzet.

Részünkről inkább úgy fogalmaztuk volna meg, hogy a nem S családból származó iPhone-okra inkább upgradelnek a fanatikusok, így tehát 2 évente megdobják ezt a számot, és ezzel párhuzamosan az Android felhasználók is csak kétévente vásárolnak erősebb hardvert, így pedig átfedésben nyerik a nagyobb tortaszeletet.
3 hozzászólás

inkognito

8 éve,

Az utolsó részben igazatok van. Sokan csak két évente cserélnek telót, főleg a hűségidő miatt.

válasz erre

VDemon

8 éve,

Nyakatekert kimutatás lehet ez, lévén közel 90% android és csak tovább nő.

válasz erre

Levi87

8 éve,

Mégis miből szűrte ezt le ez a kutatás? Nem értem.

válasz erre