Amerika betiltja, az oroszok viszont tárt karokkal fogadják a Huaweit az 5G hálózatfejlesztéssel

2019. június 07.
3.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre inkább úgy tűnik, hogy zárt kapukat dönget Amerikában a Huawei, és bár az egész világ megdöbbenve áll, hogy egy kormányzat miként képes bizonyítékok nélkül eltiporni egy gigavállalatot, a kínaiak azonban nem estek kétségbe a történtektől.

Olyannyira, hogy a héten megköttetett egy új gazdasági megállapodás, aminek részeként az orosz kormány Vlagyimir Putyin közbenjárásával szerződést kötött a Huawei vállalatával azért, hogy a kínaiak segítenek nekik az 5G hálózatfejlesztésben.

Érdekesség, hogy a gazdasági megállapodás az oroszok részéről több kínai céggel is létrejött, hovatovább oda-vissza érvényes, így míg a Huawei a hálózatfejlesztésben segédkezik majd, addig például Kína megkapta az engedélyt - vele együtt pedig a szakmai segítséget is - az orosz fejlesztésű VVER-1200-as atomerőmű felépítésére.
történtektől.'>
6 hozzászólás

regedit

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

Fikarc írta:
Összefogtak a komcsik. röhögő smiley
Megtapsolhatod magad...

válasz erre

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 20 napja

Harder írta:
Kellenek a lehallgató eszközök nekik. röhögő smiley
Még mindig nem láttuk miként kémkedik a Huawei, ellenben a Huawei készülékeit és forráskódját megnézhették európai biztonsági szakértők. És pont az az ország lobbizik ellenük, akiknek nincs versenyképes 5G-s cége. Érdekes, hogy akkor kezdik megbuktatni a kínai techet, amikor az túlnőtt rajtuk -nem mindenben, de 5G-ben igen-... Bullshit a lehallgatásos téma, de legalább Európának jó lesz, mert vihetjük a Nokiát és az Ericssont túlárazva Amerikába, de a Huawei már nem tud alálicitálni. Trump azt se tudja mi az 5G, de azt jól tudja, hogy a rá épülő ipar 500milliárd dollárt jelenthet a GDP-ben és millióknak állást -amerikai tanulmány-.

válasz erre

Harder

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Kellenek a lehallgató eszközök nekik. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Összefogtak a komcsik. röhögő smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Na az szép.

válasz erre

betyár

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Várható volt h lesz ebben egy kis csavar. Pont az oroszok segítenek egy atomerőmű felépítésében.

válasz erre