Zöld utat kapott az X-akták reboot

2024. február 28.
21.6431
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint Mulder és Scully ikonikus nyomozópáros hamarosan visszatérhet a képernyőkre, ugyanis az X-akták eredeti írója, Chris Carter áldását adta a sorozat újraindítására, melyben egy teljesen új szereplőgárdával ismerkedhetnek meg a nézők.

A népszerű sci-fi sorozat 1993-ban indult el, melyben évekig láthattuk Gillian Andersont és David Duchovnyt a főszerepekben. A szériát többször is próbálták újraindítani több-kevesebb sikerrel, most pedig a Fekete Párduc rendezője, Ryan Coogler szeretné ismét feléleszteni az UFO-s sorozatot, méghozzá a Disney segítségével.

Chris Carter, az X-akták eredeti alkotója a közelmúltban adott interjút a The Wrap magazinnak, akinek elárulta, hogy a Disney és Coogler megkereste őt az új sorozattal kapcsolatban, akik nem az engedélyét kérték, hanem sokkal inkább az áldását. Carter nem fog részt venni a sorozatban, mint ahogy a Foxon 2016 és 2018 között készült két évados újraélesztésénél sem, de nagyon kíváncsi arra, hogy Coogler hogyan fogja megvalósítani a projektet, amiről egyelőre nem sokat lehet tudni.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete

Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle...

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát csak remélni lehet hogy méltó utód lesz..

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ennek örömére neki is állok az eredeti szériának!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Egy újabb reboot? meglepett smiley Volt már pár éve egy.

válasz erre