Zack Snyder szerint többen látták a Rebel Moon-t, mint a Barbie filmet

2024. március 08.
21.1051
csirkee profilja, adatai
csirkee
Melyik volt a 2023-as év legnagyobb filmje? Nézőpont kérdése, ugyanis ha a mozis bevételeket nézzük, akkor toronymagasan a Warner Bros Barbie filmje győzött az ő 1,4 milliárd dolláros bevételével, ám Zack Snyder szerint nem csak a bevételek számítanak, hanem a nézettség is.

Az egykori DCU rendező már egy ideje átigazolt a Netflixhez, ahol több sikert is elért, ám legutóbbi grandiózus sci-fi filmje, a Rebel Moon csúfosan elbukott, rengeteg negatív kritikát kapott és a folytatás még csak most fog jönni. Mindezek ellenére Snyder a The Joe Rogan Experience című műsorban arról beszélt, hogy valószínűleg többen látták az ő alkotását, mint a Barbie filmet.

A rendező egy kis matekkal el is magyarázta miért gondolja azt, hogy a Rebel Moon a 2023-as év filmje. Állítása szerint körülbelül 90 millióan nézték meg eddig a filmet - vagy legalábbis indították el otthonaikban -, továbbá szerinte két embert feltételezhetünk, aki otthon nézi. Ezek alapján azt feltételezhetjük, hogy összesen 160 millióan nézték meg a filmet, amit ha a 10 dolláros mozijeggyel megszorzunk, akkor 1,6 milliárd dolláros bevételt kapunk. Ergo a Rebel Moon jobb, mint a Barbie. Így is lehet számolni!
3 hozzászólás

zender

4 hónapja, 3 hete

Hát mondjuk jobb is mint a Barbie. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete

Ööööö azziiiigggeeeen. röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre

TEchie

4 hónapja, 3 hete

Végülis ez is egyfajta logika. röhögő smiley

válasz erre