Zack Snyder azt akarta, hogy Leonardo DiCaprio alakítsa Lex Luthort

2024. április 20.
22.1931
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egy egészen meglepő dolog derült ki nemrégiben a 2016-ban megjelent Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című Zack Snyder féle DC film kapcsán, ugyanis a rendező anno fontolóra vette, hogy Superman ellenségét, Lex Luthort az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio alakítsa.

A korábbi DCEU filmekben Lex Luthor szerepében Jesse Eisenberg színészt láthattuk, aki nagyon jól hozta Superman ellenségét, ám eredetileg egy másik nagymenő színész is esélyes volt a szerepre. Zack Snyder rendező a közelmúltban adott interjút legújabb filmje, a Rebel Moon második része kapcsán, aki elárulta, hogy találkozott az Oscar-díjas sztárral, Leonardo DiCaprióval Lex Luthor szerepe miatt.

Snyder azt is elárulta, hogy a főgonosz szerepéért DiCaprio mellett Adam Driverrel is beszélgetett, de végül Jesse kapta a szerepet. A Batman Superman ellen film rengeteg kritikát kapott anno, bár a rajongóknak bejött a film, amiben Henry Cavill és Ben Affleck harcolhatott a két karakter bőrébe bújva. DiCaprio neve izgalmas, hiszen pályafutása alatt a színész mindig távol maradt a képregényfilmektől, ezt a tanácsolta egyébként Timothée Chalametnek is a színész: "tartsd távol magad a kemény drogoktól és a szuperhősfilmektől".
4 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 4 napja

Nem tudom milyen lett volna én bírtam Jesset.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 4 napja

De megnéztem volna!

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 4 napja

Hamarabb kapott volna Oscart szerintem. kacsintó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 4 napja

De fura lett volna!

válasz erre