Woody Allen bejelentette visszavonulását

2022. szeptember 19.
31.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 86 éves író, rendező és színész legújabb filmjének forgatásakor jelentette be, hogy ez lesz az utolsó film, amin dolgozik, ezt követően szeretne végre megpihenni és visszavonulni, ez lesz Woody Allen 50-dik alkotás a karrierje során.

A La Vanguardia spanyol lapnak elmondta, hogy a filmes világtól fog elbúcsúzni, hogy több ideje jusson az írásra a jövőben. Woody Allen jelenleg ötvenedik filmjén dolgozik, melyet hamarosan kezdenek el forgatni Párizsban, teljes egészében francia nyelven készül és állítólag hasonló lesz a Matchpointhoz, izgalmas, drámai és baljóslatú.

Allen elárulta, hogy a mai mozis világ már nem igazán tetszik neki, ugyanis régen országszerte vetítették filmjeit, manapság pedig csak néhány filmszínházba tud bekerülni, ott is csak néhány hétre, után egyből streamingre vagy tévécsatornához kerül alkotása. Visszavonulása mögött az is lehetséges, hogy fogadott lánya, Dylan Farrow szexuális zaklatással vádolta az ismert színészt korábban, ami miatt Hollywood elfordult tőle.
3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Őszintén szólva és sosem kedveltem a filmjeit.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Kár, nagyon szeretem a munkásságát.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Régen imádtam a filmjeit (a 70-es, 80-as évekbelieket), de egy ideje már alig csinál valamit, vagy csak én nem találkozom vele...

válasz erre