WISeID Kaspersky Lab Security alkalmazás

2016. március 21.
9011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Kaspersky Lab és a WISeKey, egy svájci kiberbiztonsági cég bejelentette a WISeID Kaspersky Lab Security kiber reziliens alkalmazás speciális kiadását.

Ez az új kiadás ötvözi a két kiberbiztonsági cég legjobb technológiáit annak érdekében, hogy a mobil felhasználók számára biztonságosabb és megbízhatóbb mobil kommunikációt és tranzakciókat kínáljon.

A WISeID Kaspersky Lab Security kiber reziliens kiadás zárolja a személyes információkat ?   felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és PIN-kódokat ? egy biztonságos személyi adat szervezőben, lehetővé téve az online tevékenységek közbeni azonosítást úgy, hogy az adatok védettek maradnak egy biztonságos felhőalapú tárolóban.

A mobil biztonsági fenyegetések száma és kifinomultsága folyamatosan növekszik, a hackerek állandóan új módszereket keresnek a mobilok feltöréséhez, (hogy bitcoin bányászatra használhassák őket), valamint a felhasználók személyes adatainak és bankszámla információinak a megszerzéséhez. Annak ellenére, hogy a mobil operációs rendszerek komoly biztonsági funkciókat kínálnak az alkalmazásfejlesztőknek, a hackerek még mindig képesek kihasználni a nagy felhasználói táborral rendelkező Android és iOS eszközök sérülékenységeit, többféle módszert alkalmazva a malware-ekkel való megfertőzésükhöz.

Mobil biztonsági szoftver használata nélkül a felhasználók sebezhetőek az összes ilyen típusú fenyegetéssel szemben. A WISeID Kaspersky Lab Security alkalmazás tartalmazza a Kaspersky Mobile Security SDK-t, egy, a mobiltelefonok védelmére kifejlesztett erőteljes és bevált megoldást. Az SDK beolvasztása az alkalmazásba olyan fejlett biztonsági funkciókat nyújt, mint a web-, hálózat- és eszközvédelem, valamint a kockázatészlelés okotelefonokon, egy hatékony önvédelmi réteget kínálva ezáltal a felhasználóknak.

A WISeID egy titkosított tárolóban tartja a jelszavakat, nehezen feltörhető jelszavakat generál, valamint védett felhőalapú tárolót használva biztonságosan szinkronizálja az adatokat a számítógép és az eszközök között többféle platformon. A tárolóhoz csak a felhasználó mesterjelszavával és/vagy egy előre megadott mintázattal, arcfelismeréssel lehet hozzáférni. A WISeID egyetlen kattintással elérhető online.

A WISeID Kaspersky Lab Security a beépített Kaspersky Mobile Security SDK-val elérhető iPhone, iPad, Android, Mac OSX, Windows és Kindle eszközökre (http://www.wiseid.com).
nincs még hozzászólás