Windows Phone 8.1 GDR2 hírek

2014. szeptember 01.
5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Kiszivárgott néhány lehetséges újítás a Windows Phone 8.1 második frissítését illetően.

Ugyan még a 8.1.1 (Windows Phone 8.1 Update) kint sincs (csak előnézeti verzióban), a 8.1 GDR2 (valószínűleg az Update 2 nevet kapja majd) már lassan itt van a küszöbön.

Megjelent már néhány várható újítás is (ezek nem megerősített információk!), amit majd a frissítés a rendszerre hoz.

Az új felhasználók számára mindig is nagy probléma volt a Windows Phone "beállítások" menüjében való navigálás, ugyanis elég rendezetlen: először úgy kell mindent kikeresgélni azzal, hogy végigolvassuk az összes lehetőséget, majd későbbre már sikerül memorizálni a dolgokat, de ez valahogy mégsem az igazi. Sokan kérték, hogy legyen rendezve a lista, és most (elméletileg) rendezve is lesz: ABC sorrendben lesznek a menüelemek és és ugyanolyan "ugrócsempéket" kap majd a lista, mint a kezdőképernyő alkalmazáslistája.

A másik ilyen újítás a mobil adatforgalom be- és kikapcsolása lenne a műveletközpontból, ami úgyszintén egy sokat hiányolt funkció volt - ezek után nem kell kezdőképernyőre tűzhető csempéket szerezni a beállítás gyors eléréséhez.

Amit még megtudtunk, hogy Cortana még több régióban elérhető lesz (csak alfa verzióban), de hogy melyekben, azt nem. A GDR2 az információk szerint októberre van betervezve, de a Fejlesztői Előnézet program résztvevői lehet, hogy már hamarabb is megkaphatják.
nincs még hozzászólás