Will Smith szemei kulcsfontosságúak voltak a Gemini Manben látott digitális megfiatalításhoz

2019. október 04.
4.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gemini Man című filmalkotásnak a legnagyobb attrakciója, hogy nem egy, hanem kapásból két Will Smith is szerepel benne, melyek közül az egyik egy megfiatalított verzió - Ang Lee rendező most ennek a technikai csodának a megvalósításáról beszélt.
 

A TechCrunch Disrupt konferencián árulta el, hogy a Weta művészei még Will Smith pórusait is szimulálták, hogy a ráncai mindig a megfelelő helyen legyenek a különféle arckifejezéseknél, viszont az igazi kulcs Will Smith szeme volt. Ahogyan Ang Lee fogalmaz Smith korábbi filmjei alapján: "a szemei az ártatlanság egyszerű lényegét kommunikálják".

Maga a színész is elmondta, hogy nagyon nehéz eljátszani a naivitást, példának pedig a szexet hozta fel, hogy egy aktus után az ember azonnal másképp viselkedik, sokkal magabiztosabban. Ennek ellenére úgy gondolják, hogy ebben rejlik a Gemini Manben rejlő titok, azaz így sikerült kellőképpen valósághűen megfiatalítani őt.

Ha még nem döntötted el, hogy megnéznéd-e moziban a filmet, akkor ajánljuk figyelmedbe a Game Channel kritikáját. Sőt, még a magyarországi nyitóestről is írtunk egy bőséges cikket, amikor is Will Smith és Ang Lee itt volt Budapesten!
4 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

De várom már ezt a filmet! GC nem húzta le, de sokan mások igen. Igaz azok a vélemények nekem nem is mérvadók.

válasz erre

Levi87

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Igen, pontosan itt szoktak elbukni a aCGI filmek. A szem és a mimika.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Trailerek alapján tényleg ütősre sikerült a fiatalítás, jobban mint eddig bármilyen filmben.

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Várom már!

válasz erre