Will Smith is visszatérhet az Aladdin 2-ben

2023. január 31.
50.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az első élőszereplős Aladdin-filmet 2019-ben mutatták be, melyet Guy Ritchie rendezett és bár vegyes kritikákat kapott az alkotás, így is 1 milliárd dolláros bevételt ért el, a hírek szerint pedig már fejlesztés alatt van a folytatás, amiben Will Smith visszatérhet Dzsini szerepébe.

Már jó ideje készül a háttérben a Disney egyik legsikeresebb élőszereplő mesefilmjének a folytatása, mely elkalauzol bennünket az 1001 éjszaka világába, ám eddig nem sok információ derült ki a filmről. Most azonban a The Sun című lap számolt be arról, hogy Will Smith visszatérhet a kívánságokat teljesítő Dzsini szerepébe.

A forgatókönyv már kész és ez alapján elmondható, hogy még nagyobb szerepet játszik majd a filmben Will Smith karaktere. A filmet pedig idén év végén kezdik el forgatni. Smith az elmúlt időszakban nem sok szerephez jutott, miután a tavalyi Oscar gálán pofon vágta Chris Rock-ot, amiért felesége kopaszságán viccelődött. Hónapokig vezekelt a tette miatt a színész, de szerencsére sokan megbocsátottak neki és remélhetőleg a Disney is.
3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Jöhet, én bírtam.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Még nagyobb szerepe lesz Will Smithnek? Hogy? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Minek lesz folytatás? meglepett smiley Ez egy sztori, nem?

válasz erre