WhatsApp újdonságok: érkezik az üzenetszerkesztés és felhasználónév választás

2023. május 25.
8.7031
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű csevegő app hamarosan több újdonsággal is bővülni fog, elsőször érkezik az üzenetek szerkesztése, azaz a már elküldött üzeneteket bármikor átjavíthatjuk - már ha ehhez van türelmünk -, valamint a pletykák szerint állítólag egy új felhasználónév-opción dolgoznak a fejlesztők.

A WhatsApp igyekszik folyamatosan frissíteni alkalmazását, hogy felhasználóinak minél jobb élményt adhassanak. Az üzenetek utólagos szerkesztését maga a Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg osztotta meg a Facebookon. Egy elküldött üzenetet még 15 percig módosíthatunk, javíthatunk, illetve törölni is lehet, hiszen korábban ezt a funkciót is megkapta a csevegő alkalmazás.

A WABetaInfo szerint a WhatsApp Androidra készült legújabb béta frissítésében egy új mező található az alkalmazás profil részében, amely arra kéri a felhasználókat, hogy válasszák ki saját egyedi nevüket. Ez azért lesz jó, mert így az emberek nem csak személyes adatok vagy QR-kód megadásával tudnak majd kapcsolatba lépni egymással a platformon, hanem akár becenévre is rákereshetnek. Az üzenetek szerkesztése a következő hetekben mindenki számára elérhető lesz, a felhasználónév választásának bevezetéséről azonban még nem lehet semmit tudni.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 1 napja

petrovicsz írta:
Létezik még a whatsapp?
Ezek szerint.. engem is meglepett hogy még fejlesztik.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 1 napja

Létezik még a whatsapp?

válasz erre