Warren Buffett 25 dollárt sem adna a világ összes bitcoinjáért

2022. május 12.
44.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A népszerű kriptovalutákkal kapcsolatosan még a milliárdosok között is sokszor nagyon megosztó véleménnyel találkozhatunk, a befektető Warren Buffett például nem is igazán van jó véleményről a piacról - markáns gondolatai szerint 25 dollárt sem adna a világ összes bitcoinjáért.

A 91 éves üzletember szavai hallatán az átlagember igencsak elgondolkodhat, ám a világ egyik leggazdagabb embere a Berkshire Hathaway befektetési társaság legutóbbi beruházásokról szóló tanácskozásán fejtette ki az ezzel kapcsolatos álláspontját. A digitális pénzekben bizonyos mértékig "mágikus" vonzást lát, de azt még ő sem látja előre, hogy az értékük emelkedni fog a közeljövőben vagy egy bizonyos ponton az egész el fog bukni.

Buffett az ingatlanokkal szemben a digitális valutákat nem produktív vagyonértékekként látja, az értékek itt mindig emberi tényezőkön alapulnak, a bitcoin nem tud termelni semmit, szemben a termőfölddel vagy egy lakással. A befektetőt egyébként már számos ismert és a témában is releváns személy bírálta a kijelentései miatt, többek között Peter Thiel befektető, aki Trumphoz is köthető.
gondolatai szerint 25 dollárt sem adna a világ összes bitcoinjáért.'>
4 hozzászólás

betyár

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Egyetértek vele.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Abszolút egyetértek vele!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Csak egyetérteni lehet vele!

válasz erre

Levi87

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

És mennyire igaza van.. mosolygó smiley

válasz erre