Walter Mitty titkos élete

2014. április 02.
8021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
darkomen profilja, adatai
darkomen


Az amerikai romantikus kalandfilm egy színes és kreatív elmével rendelkező férfi napjairól szól.

Még ha külsőségekben nem is színes, de a képzelőereje annál inkább. Walter Mittyről van szó, aki egy fotóriporter, ám a fantáziájában volt már hős, és hősszerelmes is. Nap napot követve így történt ez, míg egy elveszett negatív nyomába nem indult, ami felforgatta a mindennapjait és egy új kalandba repítette.
Képi világban megfelelő volt. A helyszínek különlegesek, szépek benne. Akadt pár jelenet, amikor látszott a műhatás egy-egy tájon, de ezen kívül részben sikerült átadnia a hangulatot. A képi hatást teljes mértékben segítette a hanghatás. Nyugtató, néhol nyomatékosított, a cselekményhez éppen passzoló zeneszámok voltak hallhatóak.
A helyszínek helyes, realisztikus megoldása elsunnyogása miatt, a csattanó, sőt, az esemény se volt komoly értékrendű. A műhatás miatt, mintha egy paródiát láthattunk volna az ember kitöréséről. Igaz, a táj maga gyönyörű volt, de a köré írt történet szál haladt inkább a fantázia felé.
Beleszámítva az elejét, ami borzalmasan unalmasnak ígérkezett, a végére valamit sikerült belőle kihozni. Egy meglepetés, egy bónusz, hogy miért is volt ez az egész kaland.
Részemről kissé lapos volt a film, ha értékelnem kéne, tízből öt pontot kapna.
nincs még hozzászólás