Visszatér a Black Mirror, készül a hetedik évad

2023. november 22.
19.9441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén nyáron debütált a népszerű streaming platformon a Fekete Tükör (Black Mirror) című brit antológia-sorozat immáron hatodik évada, melyben újabb elképesztő történeteket ismerhettünk meg, ám úgy tűnik a széria még nem ér véget, már készül a következő évad.
 

A sötét szatirikus antológiasorozat, amely többnyire a közeljövő disztópiáiban játszódik, még 2011-ben debütált az Egyesült Királyság Channel 4-es csatornáján, majd a későbbiekben az HBO-n és a Netflixen láthatták a magyar nézők. A hatodik évadra sokat kellett várniuk a rajongóknak, ugyanis négy évvel az ötödik után készült csak el olyan színészekkel a szerepekben, mint például Salma Hayek, Annie Murphy, Aaron Paul és Josh Hartnett.

A hetedik évadot is természetesen sorozat készítője, Charlie Brooker fogja vezetni, ám egyelőre semmit nem lehet tudni arról, hogy mikor fog megjelenni, illetve kikkel találkozhatunk majd ebben a szériában. Az előző évad egyébként hatalmas siker volt, az ötrészes sorozat 92 országban a Netflix Top 10-es lista élére ugrott. Ebben a szériában olyan témákkal foglalkoztak, mint a mesterséges intelligencia és a streamingek világa.
4 hozzászólás

zender

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

YESSSSS!!!!

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hiánypótló sorozat úgyhogy jöhet! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Imádom ezt a sorozatot!

válasz erre

techiii

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az előző évadot még nem néztem meg, de pótolni fogom

válasz erre