Videón is megtekinthetjük a Windows 10X működését

2021. január 15.
33.1031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft még 2019-ben jelentette be a Windows 10X operációs rendszert, melyet kifejezetten olyan eszközökre terveztek, ami kezeli a dupla képernyőt, aztán irányt váltottak, és mégis az egyképernyős rendszerekre, főként laptopokra módosították az elképzelést.

Az operációs rendszert azonban nem igazán láthattuk még működés közben, de a Windows Central jóvoltából most ez a pillanat is elérkezett, lévén elkészítettek egy videót, mely alaposan megmutatja, hogy milyen felhasználói felület vár majd ránk a kérdéses szoftver részeként, ami alaposan megújított néhány dolgot, például frissült a tálca, változtak a különféle funkciók, a kezelőfelület, vadonatúj a Start menü és így tovább.

A Windows 10X várhatóan előre telepített operációs rendszerként lesz elérhető már néhány idén érkező eszközön, ha pedig érdekelnek a kapcsolódó újdonságok, érdemes lehet vetned egy pillantást az alábbi mozgóképre, valóban rengeteg érdekesség van benne.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

technomancer

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

TEchie írta:
Tiszta Chrome OS.
Mert semmi mást nem tudnak, csak másolni. röhögő smiley Egyébként letisztult meg minden, de ezek a teljes képernyős alkalmazások... Hát furák. Ugyanezzel próbálkoztak a csempés verziónál, mindenki utálta.

válasz erre

TEchie

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Tiszta Chrome OS.

válasz erre

techiii

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Elsőre elég fura, de nem rossz.

válasz erre