Veszélyben a San Diego-i Comic-con, sorra mondják vissza részvételüket a legnagyobb stúdiók

2023. június 24.
17.3951
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik legnépszerűbb Comic-cont minden évben San Diego-ban rendeznek meg, ahol a legnagyobb Hollywood-i stúdiók szokták különböző programokon bemutatni készülő filmjeiket, sorozataikat, ám most veszélybe került a rendezvény méghozzá a május óta tartó forgatókönyvírók sztrájkja miatt.
 

Nem csak a nagy filmes produkciókat kényszerítette leállásra a forgatókönyvírók sztrájkja, de most a San Diego-i Comic Con is, ugyanis a Universal Pictures, a Marvel Studios, a Lucasfilm, a Sony Pictures és a Netflix is bejelentette, hogy idén nem vesznek részt a rendezvényen különféle panelprogramokkal, hiszen jelenleg nincs mit bemutatniuk.

Az esemény a tervek szerint július 19-én kezdődik, ám a nagy stúdiók hiánya miatt kisebb lehet az érdeklődés a rendezvény iránt. A dolgokat az is nehezíti, hogy a színészek céhe is sztrájkba kezdett, ráadásul sokuknak június 30-án jár le a szerződésük. Egyes stúdiókhoz közel álló források hozzátették, hogy ha a munkaügyi fronton változnak a dolgok, még mindig fennáll annak esélye, hogy a tervek megváltoznak, és az utolsó pillanatban megjelennek.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez de gáz! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az kemény. meglepett smiley Felesleges megrendezni, nem lesznek színpadi előadók.. röhögő smiley

válasz erre

zender

9 hónapja,

Kabaré...

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja,

Nem értem, hogy egy forgatókönyv írói sztrájk hogyan befolyásolhat MINDENT a filmes iparban. meglepett smiley

válasz erre