Vérfürdő a kriptopiacon: a befektetők pánikba estek

2022. május 13.
43.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Warren Buffett jóslatai után a coinok vásárlói láza talán kicsit alább is hagyott, látva a mostani piaci széthullást - ugyanis a kriptovalutákba fektetők a bitcoin legalacsonyabb árfolyama miatt egyre nagyobb pánikot gerjesztenek és az áldozatok között olyan is van, aki minden megtakarítását elvesztette.

A digitális valutákról még mindig nagyon megosztóak a vélemények, sokan a jövő fizetőeszközének tartják, ám a világ egyik legismertebb befektetője, Buffett például egy nagy bukásnak véli. A mostani "vérfürdő" egy szélesebb körű tőzsdei hullámvölgy kellős közepén zajlik - ami a Coinbase-t és a Binance-t működtető milliárdos kriptotitánoktól az egyszerű kisbefektetőkig terjed.

Jelenleg a teljes kriptopénz piaci kapitalizációja 1,2 billió dollárnál jár és a korábbi zuhanás mellett úgy érzik, hogy a recesszió veszélye is fenyeget. Ami még érdekesség a témában, hogy az elmúlt időszakban a bitcoin közel 56%-ot esett, míg a Berkshire Hathaway részvényei 5,6%-ot emelkedtek. Elméletileg azonban a kriptopiac összeomlása akkor következhet be, amikor a Federal Reserve az infláció csökkentése érdekében kamatemelést hajt végre, ami a magas kockázatú technológiai részvények zuhanórepülését idézi majd elő.
6 hozzászólás

Santonio

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ilyen ez, mint a tőzsde.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az kemény. meglepett smiley ezeket a dolgokat vajon nem tudta előre csak úgy megvette a platformot vagy mi? röhögő smiley

válasz erre

Harder

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nem tudom ki az aki tényleg hitt ebben.

válasz erre

TEchie

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Mindig mondtam hogy lufi.

válasz erre

Levi87

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

És ezen tényleg van aki meglepődik?!

válasz erre

login_password

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Az kemény sztori de mégis mit várnak az emberek?! Ez a bitcoin is olyan mint a tőzsde.

válasz erre