Végre megtalálták a Penge film új rendezőjét

2022. november 22.
42.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Végre egy pozitív hír érkezett a Marvel égisze alatt készülő Penge filmmel kapcsolatban, ugyanis a Deadline beszámolója szerint sikerült a stúdiónak megtalálnia a projekt új rendezőjét, a francia-algériai származású Yann Demange személyében.

Szeptember végén számoltunk be arról, hogy a Penge film rendezője, Bassam Tariq hivatalosan is lemondott a direktori székről, ugyanis egy másik filmet rendez helyette, ám producerként így is részt vesz a film előkészületeiben. A rendezőváltás miatt a gyártás is leállt egy időre, ám most végre újra indulhat, hiszen végre megtalálták az utódot, méghozzá Yann Demange személyében.

Yann Demange leginkább a 2014-es 71 című thriller-dráma rendezéséről és az HBO Lovecraft Country című műsorában végzett munkájáról ismert. További változás a Mahershala Ali főszereplésével készülő film kapcsán az, hogy Michael Starrbury is csatlakozik a filmhez, aki új forgatókönyvet fog írni. Mindez azt jelenti, hogy a projekt gyártása egyelőre nem kezdődik el. A tervek szerint 2024-ben kerül majd bemutatásra.
Deadline beszámolója szerint sikerült a stúdiónak megtalálnia a projekt új rendezőjét, a francia-algériai származású Yann Demange személyében.'>
3 hozzászólás

betyár

1 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nekem semmit nem mond a neve.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 8 napja

Majd lelép ez is. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Érdekes választás, meglátjuk.

válasz erre