Végre megérkezett a régóta várt The Flash előzetes, amire érdemes volt várni

2023. február 13.
44.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén nyáron fog debütálni a DCU egyik legjobban várt mozifilmje, mely még a Zack Snyder féle Igazság ligája univerzumhoz fog csatlakozni, ebben fog utoljára feltűnni Ben Affleck féle Batman, de visszatér Michael Keaton is, hiszen Barry Allen megcsinálja azt, amit Pókember a Marvel-ben.

Már évek óta várunk az igazi The Flash: A Villám filmre és most végre egy friss előzetesben betekinthetünk a június 15-én debütáló alkotásba, amiben feltűnik Ben Affleck is, valamint Michael Keaton, aki először 1989-ben alakította Batman-t. A történet sokban hasonlít arra, amit a legutóbbi Pókemberben láthattunk, azaz ha valaki belenyúl az idő vonalába, annak sosem lesz jó vége.

Barry Allen (Ezra Miller) visszautazik az időben, hogy megmentse édesanyját, ám ezzel felbolygatja az idővonalat, ezzel pedig elszabadul a DC Multiverzuma. Ennek köszönhetően fog visszatérni Superman egyik nagy ellensége is, Zod tábornok, valamint feltűnik Supergirl is. Bár Ezra Miller korábbi viselkedése veszélybe sodorta a film megjelenését, szerencsére ez nem következett be, a friss előzetest pedig itt láthatjátok.

5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Igencsak ígéretes! mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Uhhhh de komoly bakker, nagyon üt!

válasz erre

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Na ez állat! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez brutál állat trailer lett!!!!! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ezt már nagyon várom.

válasz erre