Végre iPhone és iPad készülékekre is megérkezett a Vivaldi böngésző

2023. szeptember 28.
11.4681
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt néhány hónapban már béta verzióban elérhető volt iOS eszközökön a Vivaldi böngésző, ám a vállalat egy friss blogbejegyzésben bejelentette, hogy mostantól ingyenesen letölthetővé vált a hivatalos alkalmazás az App Store-ból, így már iPhone és iPad eszközökön is működik.

Az Android és a PC felhasználók már jó ideje használhatják a népszerű böngészőt és az ismert funkciókkal már az Apple felhasználók is megismerkedhetnek. A mobilos és a tabletes kezelőfelület tetején sorakoznak a megnyitott lapok, ahogyan a számítógépen is megjelennek. Mivel a mobileszközök kisebb képernyőkkel rendelkeznek, a böngészőhöz tartozik egy Tab Switcher, amely pillanatképet jelenít meg a felhasználóknak az összes megnyitott lapról.

A Vivaldi rendelkezik egy beépített Jegyzet funkcióval is, amely automatikusan mentheti a felhasználók által kiemelt szövegeket a webhelyeken, ha hosszan megnyomják, és kiválasztják a "Másolás jegyzetbe" opciót. A Vilvaldi többi iterációjához hasonlóan az iOS böngészője beépített hirdetés- és nyomkövető-blokkolóval rendelkezik, nincs szükség külön reklámblokkolóra.
blogbejegyzésben bejelentette, hogy mostantól ingyenesen letölthetővé vált a hivatalos alkalmazás az App Store-ból, így már iPhone és iPad eszközökön is működik.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem rossz böngésző, kedvelem. Gyors, magyarul is tud és imádom a minimalista dizájnt.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Igen gyors böngésző, szeretem.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Asztalon nagyon szeretem, de vannak hülyeségei, pl hiába tűzik ki lapokat a gyorsindítóba, a következő alkalomra már el is tűnik...

válasz erre