Végre elindult a Stranger Things 5. évadának a forgatása

2024. január 08.
12.9911
csirkee profilja, adatai
csirkee
Lassan a végéhez közeledik Tizi és a többiek kalandjai, ugyanis az ötödik évaddal véget fog érni a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Stranger Things, melynek munkálatai csak most kezdődhettek el, ugyanis a Hollywoodban zajlott sztrájkok miatt nem tudtak dolgozni rajta.

A sztrájkok és az ünnepeket követően végre visszatérhetett a Stranger Things teljes csapata a munkához, így végre elkezdődhetnek a forgatások. Minderről egy frissen megosztott kép árulkodik, melyen az összes szereplő és a Duffer testvérek is láthatóak, akiknek az ötletet köszönhetjük. A képen már ott van Linda Hamilton is, aki a tavalyi Netflixes Tudum eseményen jelentette be szerepét.

Arról természetesen még mindig nincs információ, hogy pontosan mi lesz a történet, ám azt már most tudni lehet, hogy lesz a sorozatban időugrás. A Duffer fivérek próbálják titokban tartani a cselekményt, hogy minél jobb élményt tudjanak majd nyújtani a nézőknek. A tervek szerint 2025-ben fog megjelenni a Stranger Things befejező évada, ám pontosat még nem tudni.

Végre elindult a Stranger Things 5. évadának a forgatása - 2. kép

4 hozzászólás

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Bakker felnőtt lesz benne mindenki. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Coooool!!!!

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ideje volt! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát nem kapkodták el.

válasz erre